Huisregels

Waar gaat het heen met de tijd! Dit is al het 13e jaar dat we dit mooie feestje mogen organiseren voor alle vriendjes van Gestand en wat hebben we er zin in! Dit keer niet één maar twee dagen feest! De afgelopen jaren hebben we een goede indruk kunnen achterlaten op het Almeerderstrand, hartstikke bedankt daarvoor! Om ook dit jaar weer een geweldig Gestrand te beleven willen we het een en ander met je afspreken.

Dat gaan we je hieronder in het kort uitleggen. Wil je alle details en kleine lettertjes ook weten? Hier komen straks de kleine lettertjes in een document. Dat over die kleine lettertjes, is natuurlijk een geintje. Die zijn super moeilijk te lezen en daar houden we niet van. Alle letters zijn even groot.

  • Alles wat je op Gestrand doet, moet je voor jezelf weten. Of je nu aan het chillen bent, je helemaal suf danst, een drankje drinkt, springt of op je luchtgitaar speelt, het is allemaal en helemaal je eigen verantwoordelijkheid. Wel stellen we het erg op prijs om een oogje in het zeil voor elkaar te houden en voor elkaar te zorgen waar nodig. Liefde is namelijk wat telt!;

 

  • Wanneer er iets van je gestolen wordt, of kapot gemaakt wordt dan is het super vervelend! Toch is dit helemaal je eigen verantwoordelijkheid. Stichting Loods4 en Gestrand zijn hier niet voor aansprakelijk. Daarom vragen we jou goed op elkaars spullen te letten;

 

  • Drinken? Yes, dat mag gewoon mee naar binnen! Wel zit hier een limiet op en voeren we een leeftijdscontrole uit. Ben je 18 jaar of ouder? Dan mag je ook alcohol mee naar binnen nemen ay! Tijdens het festival kun je genieten van één sixpack van je lievelings bier uit blik (0,33l), een plastic fles wijn (0,7l). Glas daar doen we niet aan tijdens Gestrand. Wel zo fijn voor de voetjes.

 

  • Eten? Daarvoor hebben we dit jaar een speciale area waar je zelf aan de slag kunt met de BBQ!

 

  • Ben je nog geen 18 jaar? Dan kun je wél een fles (1,5l) van je all time favorite frisdrank meenemen. Op alcohol moet je helaas nog eventjes wachten, alcohol drinken en we schenken het natuurlijk niet aan minderjarigen, dat staan we niet toe.

 

  • Alle harddrugs mag je thuis laten. Op Gestrand doen we daar niet aan! Mochten we je er toch op betrappen van het mee hebben, gebruiken of verhandelen op het festival, dan wijzen we je vriendelijk de deur.

 

  • Hetzelfde geldt voor het bezit van wapens. Op Gestrand hebben we het beste met elkaar voor en liefde voor elkaar, wapens passen niet in dat plaatje en zijn ook nog eens gevaarlijk.

 

  • Wat gebeurt er wanneer je je niet aan deze afspraken houdt? Dan wordt je bandje afgenomen, en wijzen we je vriendelijk de deur. Mocht het nodig zijn, dan lichten we de politie in.