Meedoen?

Dat kan! Gestrand is namelijk zo inclusief dat niet alleen bezoekers uit alle windstreken ons weten te vinden, maar ook acts, eettentjes, deejays en ander leuks in onze DM binnen vaart. Om er voor te zorgen dat je direct door de juiste persoon gevonden wordt is het belangrijk dat je ons voorziet van de info die we nodig hebben.

Ik heb of ken een band/DJ
Dan is het zeker aan te raden om voor 15 juni contact op te nemen met ons. Stuur een mail naar info[at]Gestrand[punt]org met als onderwerp "Aye aye ik maak muziek" en schrijf in de mail een korte band bio, linkjes naar je social media en uiteraard je Spotify/Bandkamp/Youtube link zodat we kunnen luisteren wat je voor ons hebt.

De aller lekkerste hapjes komen uit mijn keuken!
Nom nom nom! Kom maar op met die hapjes. Stuur ons een e-mail via info[at]Gestrand[punt]org met daarin je type keuken en wat leuke foto's. Het is jammer dat je geen hapjes via de mail kan sturen, anders hadden we dat zeker gevraagd! Zet in het onderwerp "Aaaargh, het is etenstijd!".

Kan ik vrijwilligerswerk doen tijdens Gestrand?
Jazeker! Sterker nog, Gestrand heeft bestaansrecht dankzij onze vrijwilligers! Zonder de inzet van alle Gestranders zou het festival niet zijn wat het is. Wil jij het team komen vergezellen, stuur ons dan een email via info[at]Gestrand[punt]org met daarin je leeftijd en contactgegevens. Gebruik als onderwerp "Helden in wording!" en dan nemen wij contact met je op om te kijken of je ingeroosterd kan worden.