WIE EN WAT KAN JE VERWACHTEN?

Wat kan je verwachten? Niets en alles tegelijk! Gestrand biedt ruimte voor voor acts en optredens waarvan je nooit had verwacht dat je dit genre of type muziek leuk zou vinden. Hoe doen we dat? We hebben een tijger van een programmeur, een belachelijk mooie artistieke visie en we werken met heel veel liefde en passie aan dit feest. Klik, lees en luister wat er allemaal komt!

Onze podia Eb en Vloed

Eb

Bij Gestrand hebben we niet een standaard Main stage of DJ area, bij Gestrand doen we het net even anders. Het podium Eb is bedoeld voor grotere acts, maar groter in formaat. Op dit podium spelen veelal bands. Het kan dus zomaar zijn dat je op dit podium een lokale held ziet spelen en op dezelfde avond een internationale festivalbreker. 

Vloed

Daar waar de programmering vroeger alleen bestond uit bands heeft de huidige programmeur zijn artistieke brein losgelaten op wat er allemaal qua electronische muziek op het prachtige festival past. Op podium Vloed kan je dansen tot je er bij neer valt, opgaan in de beats, de snares en al het moois wat onze deejay's en producers ter gehoren brengen!

Dag

Wat

Podium